divendres, 1 de desembre del 2017

V JORNADES PEDAGÒGIQUES

En aquesta 5a edició el centre d'interès de les jornades serà "DEEP LEARNING: EDUCAR EN ESSÈNCIA". 
Tots plegats en podem prteguntar moltes qüestions. Què és vital en les nostres escoles? Què imprescindible? Com podem donar espai a competències del segle XXI? Quin espai han d'ocupar els valors? I la creativitat? Té lloc la filosofia en l'educació dels infants i joves? Quin paper han de tenir les metodologies actives? I l'ús de la tecnologia? 
Aquestes i més preguntes ens asseguraran un intens i ric debat per això cal que tots i totes us reserveu el 26 i 27 de gener de 2018. 
Com cada any les jornades estaran obertes a professionals docents, famílies, estudiants universitaris i a totes aquelles persones amb inquietud per l'educació.
El dia 26 de gener a les 18h al teatre de l'escola el pedagog i mestre Jaume Cela inaugurarà les jornades amb la xerrada "QUÈ ÉS ESSENCIAL EN L'ACCIÓ EDUCATIVA?".

El 27 de gener hi haurà una taula rodona de debat amb professionals de l'educació i a mig matí es realitzaran tallers educatius per a famílies, estudiants i professionals en actiu.

#MaristesInnova
#5JPMM

1 comentari:

  1. El mestre que estima la seva professió com una vocació, ha descobert l'essencial- La professionalitat sense estima als nens, s'haurá perdut l'essencial de la nstra professió. L'essencial no és visible, pero es nota, és palpable.Com el vent, que no el veus pero el sents. Bona Jornada!

    ResponElimina